PRADŽIAI

Krevečių ceviche

14€

Tigers milk / avokadų kremas / marinuoti svogūnai

Tuno tiradita

15€

Kreminis sūris / greipfrutai / sviestinio moliūgo padažas

Upėtakio crudo

16€

Pomidorų ir kefyro emulsija / ikrai / marinuotos kaliaropės

Roastbeef

16€

Peletrūnų pesto / krienų yakitori

Jautienos tartaras

14€

Marinuotos garstyčios / keptų česnakų tyrė

Duonelė su užtepėle

7€

Užtepėlės keičiasi kas savaitę

Duonelė

4€

Pagrindiniai patiekalai

Vištiena su plutele

16€

Žolelių emulsija / marinuoti svogūnai

Kiaulienos šonkauliai

16€

Al pastor glazūra

Jautienos išpjova

22€

Jautienos jus

Glazūruota jautienos krūtininė

17€

Molė padažas

Menkė

20€

Kukurūzų emulsija

Aštuonkojis

22€

Aji rojo padažas

Saliero šaknis

19€

Kepti grybai / topinambų tyrė

Garnyrai

Troškintos pupos

6€

Svogūnai / chorizo

Gruzdinta Jukos šaknis

7€

Kalendrų majonezas

Confit bulvės

7€

Aji verde padažas

Žali ryžiai

6€

(Arroz verde)

Polenta

6€

Sukepti svogūnai / quesso fresco

Grill daržovės

7€

Desertai

Calabazita

9€

Sviestinis moliūgas / bertoletijų trupiniai / tonka ledai

Torta de Mil Hojas

9€

(Pietų Amerikos tortas napoleonas) sluoksniuota tešla / karamelizuoto pieno kremas

Vaikų meniu

Vištiena su plutele

12€

Bulvytės fri / šviežios salotos

Bulvytės fri

5€

+padažas

Makaronai

7€

Grietinėlė / sūrio padažas